Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Αποφάσεις Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Β.Ε.Τ. 9/2/2012

1) το Δ.Σ.  καλεί όλους τους καθηγητές να συμμετέχουν στην Γενική Απεργία την Παρασκευή 10/2, υιοθετώντας την απόφαση του Συλλόγου μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και να μην πραγματοποιηθεί καμία εξέταση μαθήματος

2) ΨΗΦΙΣΜΑ: 
Στην εξέταση της  Οργανικής Χημείας Ι την Δευτέρα 7/2/2012, παρατηρήθηκαν θέματα εκτός ύλης. Για τον λόγο αυτό (χωρίς να είναι απαραίτητη διαμεσολάβηση των αποτελεσμάτων ) καλούμε να πραγματοποιηθεί άμεσα Γενική Συνέλευση του Τμήματος που να πάρει απόφαση για επανεξέταση του μαθήματος, με πραγματικά θέματα οργανικής χημείας Ι που θα οριστούν και ελεγχθούν από Καθηγητές Χημείας, ενδεχόμενα και εκτός τμήματος, πλην του κ. Πηλίδη.
Επίσης ζητάμε επανεξέταση σε οποιοδήποτε  μάθημα παρατηρηθεί αντίστοιχο φαινόμενο καθώς και πολύ μεγάλο ποσοστό αποτυχίας.

3) Καλεί τους φοιτητές να παρευρεθούν στη συγκέντρωση την Τετάρτη 15/2 και ώρα 8:00 στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Συμβουλίου Διοίκησης, ώστε να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την συγκρότηση του Συμβολίου Διοίκησης και την εφαρμογή του νέου νόμου, σε συνέχεια της τελευταίας απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών (30/11/2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου